Električni radiatorji proizvajalca Beha

Elektricni radiatorji proizvajalca BehaTersus je podjetje, ki je ekskluzivni zastopnik in distributer za električne radiatorje proizvajalca Beha, poleg tega pa tudi za električno talno ogrevanje Ebeco in celo za kopalniške radiatorje Terma. To pomeni, da podjetje Tersus zagotavlja ažurno dobavo in poprodajne storitve v okviru vzdrževanja in servisa za omenjene produkte, torej tudi za električne radiatorje Beha. Poleg tega podjetje poskrbi tudi za zagotavljanje rezervnih delov. Nakup omenjenih izdelkov je mogoč na področju celotne Slovenije, vse potrebne informacije pa lahko najdete na njihovi spletni strani.

Beha varčni električni radiatorji vam nudijo udobje, saj električnski termostat zagotavlja konstantno temperaturo prostora brez nezaželenega odstopanja temperature ali nepotrebnega pregrevanja prostora. Radiatorji so torej primerni za vse, ki imajo astmatske in alergijske težave, saj ti radiatorji omogočajo nemoteno in brezskrbno uporabo. Izkoristek električnih radiatorjev Beha je 100%, torej ni nepotrebnih izgub. Porabili boste toliko energije, kot jo boste potrebovali.

Investicija v ogrevanje z električnimi radiatorji je tudi petkrat nižja v primerjavi z investicijo ogrevanja s plinom ali kurilnim oljem, kar je še ena prednost tega načina ogrevanja. Pomembna je tudi življenjska doba in stroški vzdrževanja sistema, ki so izjemno nizki. Življenjska doba električnih radiatorjev Beha dosega tudi več kot 20 let. Kar se tiče montaže, nam ti radiatorji omogočajo hitro in enostavno montažo. Ogrevanje z električnimi radiatorji Beha pa je tudi izredno varno, saj imajo več stopenj zaščite. Radiatorji Beha so bili preizkušeni v skandinavskem hladnem okolju in tako smo ugotovili, da so ti radiatorji zares zanesljiv vir centralnega ogrevanja prostorov. Beha električni radiatorji so hitra in cenovno ugodna rešitev za vse.

Za več informacij ter vseh prednostih in slabostih električnih radiatorjev obiščite spletno stran ali pa kontaktirajte strokovnjake. Preverite tudi ostale možnosti električnega ogrevanja in se odločite za tisto, kar najbolj ustreza vam in vašemu prostoru. Priskrbite si kvalitetno in ugodno ogrevanje za mrzle dni.

Ta vnos je bil objavljen v Dom z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.