Kako se vi spopadate s čiščenjem

valina-5Sam se s čiščenjem spopadam precej težko oz. z lahkoto rečem, da mi je to precej odveč. Kdaj pa kdaj najamem čistilni servis, saj mi to prihrani zelo veliko časa. Čistilni servis za čiščenje najamem nekajkrat letno, največkrat takrat, ko me čaka generalno čiščenje. Gre za najbolj temeljito čiščenje, ki ga izvajamo na letni ravni. Tak tip čiščenja naj bi izvajali vsaj enkrat ali pa dvakrat letno, običajno takrat stanovanje ali našo hišo očistimo od vrha do dna.

Čistilni servisi ponujajo različne storitve čiščenja, največkrat je to običajno dnevno čiščenje ali pa generalno čiščenje, seveda čistijo vse od naših hiš, domačih prostorov, poslovnih prostorov in še kaj bi se našli, vsekakor se vam o tej poti splača razmisliti, več podatkov pa dobite na kateri izmed strani čistilnih servisov, ki jih je v Sloveniji na pretek.

Naj vam razkrijem še nekaj različnih trikov, ki se jih sam poslužujem, ko se lotevam čiščenja. Vsak dan poizkušam očistiti nekaj malega, pa naj bo to lijak ali pa police v dnevni sobi, čeprav za čiščenje porabim enako časa, kot če bi čistil en dan na teden in takrat nekaj več ur, pa je delo bolj enakomerno razporejeno in se zdi manj. Pri čiščenju se velikokrat poizkušam posluževati tudi čimbolj naravnih čistil, velikokrat porabim kakšno sodo bikarbono, kis in podobne zadeve. V katerem izmed naslednjih člankov si bomo ogledali predvsem specifične nasvete, ki vam bodo pomagali pri pripravi čistil in samem čiščenju, saj je tema precej obsežna, zato ji bomo posvetili celoten članek.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.