Potrebujete prenosni računalnik za par tisoč evrov?

Kako prodati prenosnik za dva tisoč evrov?

Michael Dell je pred štiriintridesetimi leti ustanovil tehnološko podjetje, ki se imenuje po njegovem priimku; Dell. Sprva so se trudili in delali za majhne marže v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ko pa so pri Dellu v letu 1996 lansirali svojo spletno stran pa se je plošča obrnila. Njihova prodaja je vzletela.

Ali ni inspirativno kako lahko ideja enega človeka zraste v podjetje, ki zaposluje preko sto tisoč ljudi po svetu.

Michael Dell je danes star triinpetdeset let in živi v Houstonu.

Ali bi odšteli dva tisoč evrov? Zakaj bi ga pravzaprav potrebovali?

Najprej si oglejmo prenosni računalnik Dell Alienware 15R3

 

Karakteristike:

 

Diagonala zaslona 39,6 cm (15,6″)
Ločljivost zaslona 1920 X 1080
Procesor Intel i7
Opis procesorja Intel i7-7700HQ 2.8GHz
RAM 16GB
HDD 1000GB + 256GB SSD
SSD Da
Operacijski sistem Windows 10 PRO
Zaslon na dotik Ne
Grafika NVIDIA GeForce
Opis grafike NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB
Optična enota Brez
Tipkovnica US tipkovnica + SLO nalepke
Blagovna znamka DELL
Zaloga Na zalogi
Stanje R&R – neprodane zaloge

 

Zakaj sploh potrebujete prenosni računalnik? Za vas imamo pet tehtnih razlogov!

  1. Bodisi v šoli ali karieri in podjetništvu. Vedno potrebujete računalnik. Vse več dela je povezanega z računalištvom in zato je pomembno, da ostanete v koraku s časom. V šolah so pričeli s spletnimi učilnicami pred približno desetimi leti. Kar pa je zelo pomembno pa je to, da se otrokom počasi implementira uporaba tehnologije, da ne postanejo prehitro zasvojeni z njo in sploh ne vedo kaj je realnost.
  2. Ohranjanje stikov. Dandanes je potovanje nekaj vsakodnevnega. Ali potujemo le nekaj kilometrov ali pa se vsedemo na letalo in letimo na drugi konec sveta je dobro, da imamo pri sebi računalnik. Povezava na Skype ali kakšno drugo podobno aplikacijo nam bo pomagala pri ohranjanju socialnega stika z domačimi. Skoraj vsak prenosnik ima danes že vgrajeno spletno kamero katera v živo prenaša video, da neovirano lahko komunicirate.
  3. Priročnost in stil. Prenosniki so IN. So lahkotni in dobrega videza. S seboj ga lahko nesete kamorkoli. Vse, kar potrebujete je ena brezžična miška in polnilec. Če vam je ekran premajhen ga lahko neovirano povežete s televizijo ali pa kakšnim LCD zaslonom za lažje delo. Baterije lahko zdržijo tudi po več ur, ko ga uporabljamo v načinu varčevanja z energijo. Ko pa jim začne pešati baterija pa jo preprosto zamenjamo z novo in spet podaljšamo življensko dobo prenosnem računalniku.
  4. Se spomnite, včasih ste za seboj nosili več zvezkov, blok papirjev ali pa beležnic. Sedaj potrebujete le eno stvar. S prenosnim računalnikom lahko predavanje posnamemo ali pa pišemo zapiske direktno nanj. Nič več vlaganja truda v branje zdravniške pisave svojih sošolcev.
  5. Poceni in dostopni. Priznajmo si, danes za dva stotaka evrov že dobimo prenosni računalnik s katerim bomo lahko opravljali osnovna opravila, kot so ta našteta v petih razlogih zakaj ga sploh potrebujete?

 

Če pa ste zahteven uporabnik, igrate video igre, montirate video posnetke ali pa veliko uporabljate Photoshop, potem vam svetujemo zgoraj opisan prenosnik, Dellov Alien! Res, da je cenovno malo težje dostopen ampak se vam bo nakup obrestoval. Takšen računalnik boste nemoteno uporabljali in sledili trendom več, kot pet let!

 

Prijeten nakup!

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.