Prostor za poslovni piknik

piknik-1Poslovni pikniki so odlična priložnost za utrjevanje vezi med sodelavci v podjetju ali nova poslovna poznanstva. Velikokrat pa se zatakne z izbiro piknik prostorov, sploh so tu bolj komplicirani poslovni pikniki. Po izbiri prostora pa se moramo ukvarjati še s tem katero ter koliko hrane bo potrebno nakupiti, katero glasbeno skupino najeti ter kakšne aktivnosti ponuditi povabljencem.

Edinstvena spletna stran v Sloveniji nam ponuja prostor za piknik in možnost organizacije piknika, najetja prostora ter prireditev piknika po meri. Piknik-prostor je že dobro uveljavljeno spletno mesto, namenjeno prirejanju najboljših piknikov. Za poslovne priložnosti ponujajo različne možnosti kot so all-inclusive, deluxe ali piknik prijazen družinam, kar pomeni da so na njih dobrodošli vsi družinski člani zaposlenega. Če pa želite vam poleg stalnih ponudb organizirajo tudi piknik po naročilu, saj je logično, da vseh želja v svojih ponudbah enostavno ni mogoče zajeti. Če želite piknik organizirati sami in potrebujete le prostor, si oglejte najem piknik prostora.

Ti pikniki so primerni predvsem za sindikalna srečanja, večje skupine ali podjetja. Na voljo pa vam je tudi teambuilding program, ki še dodatno okrepi vezi med sodelavci, kar se posledično kaže tuditudi na samem uspehu podjetja. Dobra kulinarika, obisk narave ter skupne aktivnosti so prav recept za uspeh. Za vaše zaposlene tako lahko poleg piknika izbirate med različnimi igrami kot so plezanje, rafting, adrenalinski park ter zorbing, iskanje skritega zaklada, spretnostne igre, srednjeveške igre, casino igrami ter mnogimi drugimi.

Spletna stran piknik-prostor pa ni namenjena samo poslovnim piknikom temveč tudi posameznikom, ki si želijo profesionalne organizacije piknika s cateringom ter praznovanju rojstnih dni. Za več informacij, konaktne podatke ter cenik se obrnite na spletno stran ali jih enostavno pokličite na telefonsko številko ter doživite piknik na višjem nivoju.

Ta vnos je bil objavljen v Vsakdanje življenje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.