V BAGS&MORE po šolsko torbo!

Odštekana šolska torba so sanje vsakega šolarja. A kje za vraga jo dobiti? Ste že slišali za podjetje BAGS&MORE? Že ime je precej samoumevno. Pridite in si poglejte pestro izbiro šolskih torb in ostalih nahrbtnikov za vse generacije. Izdelke odlikuje vrhunska kvaliteta in zelo ugodne cene. Ne verjamete? 

Podjetje BAGS&MORE vam ponuja malo morje različnih šolskih torb za prav vse starosti. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate bogato izbiro nahrbtnikov. Ti so primerni tako za prvo, kot tudi za drugo in tretjo triado osnovne šole. Večina šolskih torb za prvo triado vsebuje odsevne trakove, vrečko za copate, tubo, denarnico in celo polno opremljeno peresnico. Bombastično, kajne? Poleg tega vam podjetje ponuja pestro izbiro barv in vzorcev. Prav za vsakega šolarja se nekaj najde! 

Veliko nahrbtnikov ima možnost nastavljive višine hrbta. Tako lahko torba odrašča skupaj z otroci! Tudi starejši učenci bodo lahko v trgovinah BAGS&MORE našli sanjsko torbo. Izbirajo lahko med vrsto svetovno znanih znamk, kot so Anekke, Angry Birds, Coocazoo, Dakine in mnogo drugih.  

Vse šolske torbe so izdelane tako, da ne bodo škodile hrbtenicam šolarjev. Ker so nahrbtniki pogosto pretežki, posledično lahko škodijo razvoju otroške hrbtenice. Tudi na to so pomislili pri BAGS&MORE! Vsem šolarjem namreč želijo le najboljše, zato ima večina šolskih torb ergonomsko oblikovano hrbtišče, ter oblazinjene in nastavljive naramnice.  

Trgovine BAGS&MORE lahko najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo prijazni prodajalci rade volje pomagali pri izbiri popolne šolske torbe. Prav tako si pestro izbiro lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani, kjer lahko izbirate med skoraj 600 izdelki. Iskanje si lahko olajšate s številnimi nastavitvami, kjer izberete želeno znamko, barvo, material, tip izdelka in še mnogo več. Izdelke lahko prevzamete v trgovini ali pa vam jih pošljejo kar po pošti. Hitro in enostavno. Zato le brž po nakupih, da vas kdo ne prehiti! 

Ta vnos je bil objavljen v Izboraževanje. Zaznamek za trajno povezavo.