Miele: Talni sesalniki z vrečko za prah

Talni sesalniki z vrečko za prah so temeljiti in zanesljivi na prav vseh tipih tal. Miele je samo za vsa oblikoval popoln sesalnik. Naj se tla v vašem stanovanju zasvetijo kot še nikoli poprej!

Za posebej udobno rokovanje imajo Mielejevi talni sesalniki ročaj Comfort. Gibljiva pritrditev sesalne cevi omogoča ergonomično ter udobno uporabo. Učinek vzvoda omogoča bolj lahkotno manevriranje s talnim nastavkom, kar pomeni bolj razbremenjeno zapestje uporabnika.

Talni sesalnik z vrečko za prah odlikuje praktični sistem sklapljanja. Talni nastavek, sesalna cev ter ročaj se slišno zaskočijo eden v drugega. Povezava je zanesljiva, vendar jo lahko sprostite z enim samim pritiskom na gumb.

Obstaja sploh še kaj bolj nadležnega kot hrupen zvok sesalnika? Pri Miele so poskrbeli za mirno in sproščeno sesanje s funkcijo Sistem Silence plus. Dodatna zvočna izolacija ventilatorja poskrbi, da je sesalnik prijetno tih.

Ali tudi vi ne veste, kam s sesalnikom? S pomočjo dovršenega sistema Compact, ki ga sestavljata sistem Park na obeh straneh sesalnika ter ročaj XXL z možnostjo Park, je shranjevanje talnih sesalnikov mala malica. Da ne omenjamo, koliko prostora sploh zasedejo na prvem mestu.

Miele talni sesalniki se lahko pohvalijo z DynamicDrive kolesci, ki so okretna kot športni avto. Ta edinstvena kolesca so vrtljiva za 360˚, uležajena na jekleni osi ter opremljena z blažilniki udarcev. Gumirana kolesa lahkotno tečejo po površini in le-te ne poškodujejo. Sesalnik je posledično izjemno okreten, njegovo premikanje pa uporabniku ne povzroča nikakršnih težav.